četrtek, 2. februar 2017

Priprave na Informativni dan in Teden prostovoljstva

2. februarja 2017 smo se  na sestanku Erasmus+ krožka pripravljali  na Informativni dan, ki bo 10. in 11. februarja ter Teden prostovoljstva, ki bo potekal od 27. do 31. 3. 2017.
 Po sestanku z mentorico prostovoljcev, profesorico Janjo Jankovič,  smo začeli pripravljali smo plakate in zgibanke, iskati informacije o morebitnih sodelujočih organizacijah ter oblikovati prošnje za sodelovanje.

Oblikovali smo tudi  obvestilo za šolski radio, ko bomo k sodelovanju povabili tudi ostale dijake naše šole:
"V  tednu od 27. do 31. 3. 2017 bomo v okviru projekta Erasmus+ in v sodelovanju s prostovoljci naše šole  organizirali »Teden prostovoljstva« v katerega želimo vključiti čim več dijakov naše šole in s tem obeležiti 20. obletnico delovanja prostovoljcev na naši šoli. Sodelovali bomo z osnovnimi šolami v Beli krajini, vrtcem Črnomelj, Varstveno delovnim centrom Črnomelj, OŠ Milko Šobar Nataše,  Domom starejših občanov Črnomelj. Potrebujemo tudi več prostovoljcev za učno pomoč v Pastoralnem centru v Črnomlju. Če vas sodelovanje v »Tednu prostovoljstva zanima, se javite mentoricam (profesoricam Marti Strmec, Alexandri Kočevar, Janji Jankovič) ali  dijakom krožka Erasmus+ in prostovoljcem. "

Ni komentarjev:

Objavite komentar